Det ble en spennende dag for Oliver. Det var kattevisning i regi av Royal Canin på Østfoldhallene. Fremvisningen foregikk i Zoohjørnet, denne gangen inne i butikken. Visningen var godt besøkt med mange både voksne og barn som fikk muligheten til å ta forskjellige rasekatter nærmere i øyensyn. Oliver fremsto også med den godlynte personlighet han har og la seg godt til rette med sele og bånd.

 

Oliver foretrakk å ligge på toppen.

Oliver lot seg beundre
Oliver lot seg beundre

Vi hadde med stort bur, men Oliver foretrakk å ligge på toppen av buret. Der hadde han godt oversyn og utsyn til både andre katter, hunder, fugler og ikke minst alle besøkende som var innom. Oliver er jo en hannkatt med et svært godt lynne og viste seg også fra sin mest tålmodige side fra begynnelse til slutt. Allikevel var han nok godt fornøyd etter fire timer.

 

Det ble en spennende dag for Oliver.

Perserkatter eller viftepinner?
Perserkatter eller viftepinner

Det var jo Olivers første anledning til fremvisning og sannelig var det mye å følge med på. Først var det perserkattene ved siden av som vakte hans oppmerksomhet. Var det katter eller viftepinner? Deretter kom det en ny nabo på andre siden, en ung frøken av slaget sibirkatt. Allikevel, etter flere iherdige forsøk på tilnærming slo Oliver seg til ro med at lina var for kort. Det kunne nok i så fall blitt en ny katterase.

Se også:

https://www.ojas-abyssineroppdrett.com/s-cat-claws-master-piece-aka-oliver/

 

 

 

 

Oliver lot seg beundre.

Så var det de fuglene igjen
Så var det de fuglene igjen

Etter hvert strømmet det også på med besøkende som skulle stryke, beundre og ta bilder av skjønnheten. Så i grunnen kunne han bare slappe av der han lå; for å la seg beundre. Da han ble forsøkt lokket til matfatet med litt posemat fra Royal Canin satte plutselig fuglene i hjørneburet i gang med en høylytt kvitring. Det gjorde nok sitt til at den foreslåtte menyen ble satt litt på vent. Deretter var det den besøkende hunden som måtte

Hunden måtte studeres
Hunden måtte studeres

studeres. En vakker liten bull terrier.

 

En god anledning til informasjon og opplysning.

Zoohjørnet fremsto nå som en meget innholdsrik dyrebutikk i et svært så behagelig interiør og med et meget hyggelig personale. Butikken var jo også kåret til månedens butikk. Disse kattevisningene er jo også en svært så god anledning til å kunne vise frem våre herlige katter av ulike raser. Det er en utmerket trening for katten og gir samtidig muligheten til informasjon og opplysning om våre rasekatter. En takk også til Royal Canin som sponser slike fremvisninger.