En kostbar katt – etter rødvin og «catte latte»!

P1010650
En kostbar katt.

Ojas Harmony –ser ut til å kunne bli en kostbar katt, – en katt etter rødvin! Vår vakre og kjærlige, viltfargede unge hunnkatt, Ojas Harmony, er for tiden i rivende utvikling. Fra å være en oppsluppen ”fjortis”, tar hun alt mere steget inn i voksen-katt-verden. Fortsatt er hun rimelig kontaktsøkende, kosete, sosial og deltakende. Samtidig har hun en voldsom appetitt, både på livet og maten. Det nye er at hun tydeligvis også har fått en appetitt på drikke til maten! Forholdet til de voksne kattene er fortsatt godt, – men, kanskje noe anstrengt inn i mellom. Nubi og Nefer synes nok at hun kanskje blir litt i meste laget noen ganger.

 

 

En katt etter vin.

P1010651
En kostbar katt etter rødvin og «catte latte».

Som oppløpen ung voksen viser Harmony naturlig nok sin appetitt på livet. Så langt har katteslavens rødvinsglass fått stått i fred. Katter liker jo ikke vin!?  Men, – Harmony er i så fall unntaket. Forleden dag ble hun observert med hodet ned i glasset, ivrig slikkende på innholdet. Dette ser ut til å kunne bli en kostbar katt. Snart krever hun kanskje drikke fra øverste hylle?? Skulle hun gjøre det bra på utstilling vil vel kravet da kunne bli Champagne? Mange har hørt uttrykket en ”hund etter øl”, men nå kan vi kanskje også snakke om ”en katt etter vin”.

 

Harmony drikker kaffe!

P1010654
Harmony drikker kaffe.

Harmony ser virkelig ut til å være en kostbar katt. Nå har hun faktisk også lagt sin elsk på kaffekoppen og stikker hodet opp i koppen for så å slikke i seg. Men, som en ektefødt abyssiner foretrekker hun etiopisk kaffe! Hva blir det neste? Vi må kanskje snart lansere en ”Catte latte”???

 

(P.S. Harmony, eller form den saks skyld våre andre katter, får selvfølgelig ikke servert alkohol. Alkoholholdige drikkevarer kan rett og slett være skadelig for katten. Det er bare så merkelig at hun i det hele tatt smaker på dette. Ingen av våre øvrige katter har noen gang fattet interessen . Snarere har de i så fall luktet på produktet, rynket på nesen – for så å gå sin vei. Her gjelder det tydeligvis å passe på.)

 

Sofistikerte vaner.

P1010653
En kostbar katt, med sofistikert smak.

Det siste nå er at hun også liker øl. I tillegg går hun heller ikke av veien for å nyte husfars sigarer. Riktig nok har Harmony alltid vært en matglad jente. Allikevel, nå ser det ut til at hun utvikler stadig mer sofistikerte vaner. Ojas Harmony ser virkelig ut til å kunne bli en kostbar katt.

 

Ojas Harmony er drektig!

P1010644
Harmony er drektig.

Nå er det slik at Ojas Harmony er drektig! Det hele vil kunne kulminere om en par ukers tid. Kandidaten til farskapet er helt klart trønderkatten Ororinas Jondalar. Det var virkelig ikke en helt opplagt match. Men det ser virkelig ut til at de har klart å få det til! Resultatet vil la vente på seg, men det kommer. Harmony begynner i alle fall å bli rimelig rund og god. Snart vil det være hennes tur!