Julen er på mange måter lysets høytid. Allikevel er det årets mørkeste dager. I år har det muligens vært ekstra mørkt. Allikevel, nå vil det snu – vi går mot lysere tider.

Vi benytter samtidig anledningen til å sende gode ønsker og varme hilsner til våre kattevenner.

De elsker å være med.

Fra forberedelsene til jul startet og frem til dagen, har våre elskede katter vært med. Abyssineren er jo en oppvakt, interessert og nyskjerrig rase. De liker å være med. De elsker å snuse rundt for å undersøke hva matmor eller matfar holder på med. Det kan nok være slik at noen julekaker i år er foret med katthår (vi håper ikke).

Herlige dufter.

Blue Horizon i granaHerlige dufter fyller hjemmet. Det skjer merkelige saker, slik som at juletreet kommer i hus. I tillegg pyntes granen med merkelig og uimotståelig pynt. En sak er jo faktisk å nyte naturprogrammer på TV, noe ganske annet er det å kunne jakte på julepynt i grantreet. 

Så er det alle disse mini-menneskene som dukker opp overalt med langt hvitt skjegg, stor mage og røde dresser. Vi snakker naturligvis om alle nissene.

Nefer koser seg med julekjerringa.

Solen vil stige.

Snart er det over for året 2020! Vi håper, tror og forventer at det nye året skal bringe livet tilbake, slik vi har blitt vant til at livet skal leves. 2020 har på mange måter vært et gledelig år. Vår hannkatt Edwin kom i hus og Alina, vår røde lille frøken ble hentet fra Larvik. Det sies at livet ikke kommer i reprise, allikevel så skjer det. Nå starter et nytt kapittel. Solen vil stige, og dermed blir det liv i det som kunne virke dødt.