En deilig vårdag i hagen. Sola skinte fra knallblå himmel. Selv om vi bare er i mai måned minte temperaturen om full sommer. Dette var dagen for litt uteliv. Dørene kom opp og kattene kom ut. Nefer elsker jo å være ute. Så var hun også den første som smatt ut i sele og bånd. Deretter fulgte Gustav, så Nubi og til slutt, etter litt tid kom også Harmony krypende over dørstokken.

Gustav jaget fluer.

Gustav jaget fluer og annet fly-fly. Fangsten var vel så som så, men han var i alle fall fullt sysselsatt enten han nå lå langstrakt i buskene, eller i sprelske hopp gjennom gresset, eller han løp i full fart over den sten lagte delen. Han er i alle fall ikke vanskelig å sysselsette.

 

Nefer bare nyter varmen.

Nefer lot seg steke langsomt i solskinnet, kun avbrutt av litt gressing nå og da. Til slutt måtte også hun søke skyggen, etter litt pelsstell. Det ble jo også ganske så varmt der sola fikk skinne.

 

Harmony er en ekte innekatt.

Harmony er en ekte innekatt som ikke går mange meter ut av døra frivillig. Aller helst ligger hun innenfor døra og titter ut. Der kan hun ligge i timevis og bare være.

 

Nubi finner gjerne en plass i skyggen.

Nubi finner gjerne en plass i skyggen under en busk eller en stol eller lignende. Der kan hun ligge med fullt overblikk over det som skjer.