En deilig lørdag, på skogstur med Gustav.
Skogens mange dufter.

Selv om vi tydeligvis er inne i regntiden gjelder det å benytte seg av mulighetene

Gustav nyter skogen.

mellom lavtrykkene. Selv om vinden fortsatt røsket godt i tretoppene og skumhvite bølger dundret mot stranden, var det ganske så lunt og trivelig i skogen. Det ble en opplevelsesrik tur for både Gustav og oss.

 

Gustav på tur – aldri sur.
Gustav på tur – aldri sur.

Å gå tur med Gustav er en opplevelse. Gustav går i bånd og sele. Det legger tydeligvis ingen demper på

Gustav ser på fuglene.

iveren. Gustav går og småløper avgårde. Halen står rett i været og det er svært så tydelig at Gustav trives. Her trenger man ikke rykke og dra i båndet. Vi bare sier navnet hans, og han kommer sprettende. Over åker og eng går turen, for deretter å vandre rundt på herlige skog stier. Det er spennende opplevelser for vår lille prins.

 

Kan man gå tur med en katt?

På turen møter vi flere folk. Noen trekker bare på smilebåndet over at man går tur med en katt. Andre stopper faktisk opp for å slå av

Når villdyret våkner.

en prat samt for å ta katten i nærmere øyesyn. Det viser seg å være mange kattevenner, som vi møter. Mange er imponert over hvor bra Gustav går i bånd, og noen fikk kanskje en ide om å ta med sin egen katt på neste tur?

 

Livet er herlig, og Gustav vet å nyte det.
Gustav nyter tilværelsen.

Gustav nyter tilværelsen. Skogens mange dufter og herlig fuglesang danner rammen rundt det hele. Det er sommer, det er sol og regnbygene har tatt en pause. Livet er godt og vår godlynte unge hann katt vet å nyte det hele. Når han i tillegg kan ha både matmor og matfar helt for seg selv, da kan det nesten ikke bli bedre.