Edwin har funnet sin plass her hos oss. En trygg og harmonisk ung abbyssiner hannkatt. Det tok om lag et halvt døgn for han å finne seg til rette. De andre kattene snuste litt, mens noen hveste litt, og deretter var det meste bra. Edwin, eller som han heter formelt, N*Coconille’s Edwin kommer fra Tinas oppdrett på Gol. Hans vider utvikling vil tiden vise.

 

Edwin viser seg å være en rett så solid kar.

P1040461

Edwin viser seg å være en rett så solid kar. Han tar kontakt, er rimelig trygg, men sier også fra dersom de eldre kommer for nære. I tillegg er han en skikkelig kosekatt som elsker å bli tatt opp og stelt med. Da kan han sette i gang med en aldeles herlig kurring. Samværet med de andre kattene skulle vise seg å gå fullkomment uproblematisk. Nubi viste kose øyner, og syntes nok det var litt herlig med en kattunge i huset.

 

Edwin tok spranget ut!

P1040472

Det tok jamenn ikke lang tid føre Edwin fulgte skikken og hoppet ut fra vinduet ut i solen og varmen. Heldigvis var dette veien ut til kattegården, som er inngjerdet og trygg. Vel, trygg?

Etter en stund fant Edwin ut at det kunne være interessant å klatre i gjerdet. Således klatret han like godt til topp. Problemet var bare at hvordan skulle man komme seg ned? Løsningen ble å hente ham ned fra høyden. Vi får se om han prøver denne klatreveggen en gang til?

 

Kattegården er spennende.

P1040467

Kattegården er spennende, også for Edwin. Når været tillater det er det full aktivitet i beskyttede omgivelser ute i sola. Edwin utforsker det meste, nedenfra eller fra oven. Skulle været skifte i forhold til temperatur eller lavtrykk, påvirker dette kattene umiddelbart. Da er det innetid, mye soving og for Edwins del, lek med diverse katteleker.