P1040484

Edwin er en herlig katt. En skjønn og trygg ung katt , som samtidig vet å sette grenser for de øvrige kattene. Allikevel snur han når de andre forteller at nå får det være nok.Edwin er en skikkelig atlet. Han elsker å klatre i gjerdet, da klatrer han gjerne to og en halv meter til værs. Dette setter jo en skikkelig støkk i matmor.

 

Edwin har et usedvanlig godt lynne.

P1040487

Edwin har et usedvanlig godt lynne. Han elsker kos, og det lenge før han risikerer å bli kastrert. Det er jo en kjent sak at kastrerte hannkatter er kosete, men Edwin er det faktisk allerede. Helst skal det være kos fra morgen til kveld. Edwin er i det hele en svært så sosial katt, noe som tyder på en god oppvekst med en god sosialisering.

 

Den grønne vinteren er verst.

P1040488

Når den grønne vinteren tar et opphold, synes det som om det kan være deilig å nyte sommerens varme i kattegården. Sommer i Norge kan være så mangt. Det er mange hensyn som skal ivaretas. Enten er det sydenvarme, med tilsvarende behov for skygge, eller så er det heller kjølige dager med behov for å komme seg inn i varmen. I vår kattegård er det muligheter for begge deler. Kattene regulerer det selv.

 

Kattegården gir trygge omgivelser.

P1040486-kopiKattegården gir kattene muligheten til å regulere temperaturen selv. Det er noe de faktisk også gjør. Enten er det ut av vinduet, eller så er det inn igjen. Mange vil nok her kunne kjenne igjen ”inn og ut katten”. Med herlige sommerlyder som svirrende insekter av ymse slag, samt vindens sus over det hele, burde kunne være gode muligheter til å kunne nyte den nordiske sommeren i trygge omgivelser.

 

Edwin er en sosial katt.

Edwin er en sosial katt, som elsker samvær med de andre kattene. I tillegg er han nyfiken og utforskende. Det er herlig å kunne utforske naturen i en sikker setting.