Denne gangen var det Adelkattens Juleshow i Stangehallen, Hedmark, Norge.

Grunnet Corona epidemien, var det lenge siden sist. Vi var påmeldt til søndagen. Det i sin tur betydde at vi måtte stå opp 05.00 for så laste inn og etter hvert starte en biltur ca. 2 timer.

Kattene jamret, – det her var ikke noe artig.Bilen var varm, men allikevel bråkete. Tenk å starte dagen med en kjøretur? Hva er det de tenker på?

Endelig fremme

 

Wow! Er det damer her også.

Så var vi fremme ved Stangehallen og kunne roe det hele ned. Vi var påmeldt til søndagen, det som møtte oss var en stille, rolig og behagelig hall. Våre to katter fikk innlosjert seg med bur pynt mat og vann. Lykkelige over at kjøringa var over, for nå.

Remi ble nok enda mer husvarm når han kunne snuse inn at det var fullt av damer i hallen. Da snakker vi naturligvis ikke om kattedamer, men dessto mer om hunnkatter!

Katte utstilling, Adelkatten, Stange 2021.

Grunnbedømming, nominasjon og panel.

Remi og matmor venter på dommen.

Den første som skulle på bordet for bedømming  var Remi von Reich. Han stilte i klasse ungdyr. Født 26.03.2021. Remi er en viltfarget ung gutt. Dommer var Lone Lund. Det hele ble et svært så hyggelig møte. Remi fikk gode tilbakemeldinger og

Remi og matmor venter på bedømming.

grunn bedømminga ga en Exellent 1. Det betydde at han også skulle stille i nominasjon, hvilket igjen er utvelgelsen av hvilken katt som går videre til å bedømmes i Panel. Dessverre ble det ikke noen fortsettelse for Remi denne gang. Allikevel, vi ser frem til hans videre utvikling og undrer hva den kan bringe?

 

Se også: Remi er en ekte hannkatt!

Susanna von Reich.

Susanna hos dommeren.

Så var det Susannas tur. Dommer var Caroline Stoa. Susanna er en herlig hunnkatt som fargemessig nærmest må kalles for beige, men som i katte verden kalles for Fawn, eller ABY p på fagspråket. Født 01.04.2021. Susanna gjorde

Eier, oppdretter og Susanna

virkelig inntrykk på grunn bedømmingen, og ble med resultat EX1 også utropt til BIV. Deretter skulle hun gå videre til Panel, der hun dessverre ikke nådde opp. Allikevel, søndagen ga muligheten for gjensyn med Susannas oppdretter, Anne Mette Strandløkken.

 

Se også: Susanna er en herlig katt.

Godt å komme hjem.

Hjemturen ble langt mer stille en morgen reisen. Kattene var slitne, men lykkelige over å få komme hjem. Det ble en god natts søvn på både katter og eiere. Utstillinger kan være morsomme og hyggelige, allikevel , det er godt å komme hjem.