Kattevisninger i Østfold.

P1010575Denne helgens kattevisninger foregikk i Østfoldhallene, Fredrikstad og på Hagesenteret, Sarpsborg. Det var som vanlig Royal Canin som sto bak, i samarbeide med Zoo-hjørnet og Knupp Hagesenter.

 

Kontakt med folk flest.

Visningene har som formål å fremvise kattehold og diverse katte raser. Dette skjer ved hjelp av frivillige som bringer med seg sine katter slik at de som måtte ønske det kan ta kattene i nærmere øyesyn. Et godt og effektivt arrangement som bringer muligheten til nærmere kontakt med folk flest og kanskje aller mest til de som er katte interreserte.

 

Den som venter på noe godt.

P1010576Det var også en jevn strøm av folk som la turen innom fremvisningen på lørdag, både unge og eldre. Nubi fikk bevege seg i bånd rundt i lokalet for å hilse på de som ønsket det. Det var tydelig noe som ble verdsatt av flere. Royal Canin hadde stand med informasjon om kattemat og delte samtidig ut gratis prøvepakker til de som hadde katt hjemme. P1010581Informasjon om de ulike rasekattene ble utvekslet og mange gode samtaler ble skiftet. ”Den som venter på noe godt” annonserte Østfoldhallene ved inngangspartiet. Vi ønsker å tro at dette ble oppfylt for mange denne dagen.

 

Knupp Hagesenter, et trivelig sted.

P1010587Søndagen var det søndagsåpent på Knupp Hagesenter i Sarpsborg. Hagesenteret skulle vise seg å være et svært så trivelig sted å være, med et hjelpsomt personale som også var meget service innstilte. Lyse trivelige lokaler med tilgang til kaffemaskin, samt omgitt av vakre planter og katteeffekter. Dessverre var ikke publikumtilstrømmingen like stor denne dagen. Knupp Hagesenter hadde i alle fall annonsert dagen godt med skilt og plakater. Det ble allikevel en del hyggelige samtaler med folk som kom innom, samt mye god tid til å utveksle erfaringer med de andre katteeierne.

Knupp Hagesenter, et trivelig sted.
Knupp Hagesenter, et trivelig sted.

 

Dagen ble lang – Nubi sovnet.

P1010585Nubi, som er godt vant med å gå i sele og bånd, drøyde tiden med å ta seg noen vandreturer gjennom planteverden for deretter å avlegge en snarvisitt borte i fiskedammen. Til slutt var hun så trøtt av det hele at hun la seg til rette i buret og sov.