De to siste ungene.

P1030583
Ojas Jazz og Ojas Blues.

Ojas Jazz og Ojas Blues er de to siste ungene fra kullet til Nubi, som er igjen i fødehjemmet. De to, en hann og en hunn, som så langt har hatt stor glede av hverandre. De leker daglig og vi finner dem ofte liggende sammen i en eller annen innretning. Det er svært tydelig at de trives. Det er også tydelig at de trives godt i sammen.

 

Med mat og godt stell.

P1030579

Dette kullet brakte 6 fine kattunger. De fire første har allerede flyttet til sine nye hjem. Tilbakemeldingene derfra tyder på at det det hele går svært så godt. Å skulle flytte er jo ikke hva katter generelt synes er kult. Allikevel, skjer dette i tidlig alder og utvikling kan tilpasningen kunne være svært så vellykket. Med litt mat og dertil hørende godt stell er det meste gjort.

 

Ojas Blues skal til Tyskland.

Om en uke skal Ojas Blues i vei til Tyskland. Det vil bli hans første flyreise, samt første møte med sin nye matmor. Blues har med tiden utviklet seg til en vakker blå abyssiner hann katt. Den utviklingen vil troligvis kunne fortsette. Fargene er allerede på plass, med en vakker tikking og en deilig champagnefarget underfarge. Blues er gutten som nok kommer til å gjøre inntrykk, på både dommere og kattedamer.

 

Ojas Jazz blir i oppdrettet.

P1030581
Ojas Jazz.

Ojas Jazz blir i oppdrettet. Hun vil senere kunne bli arvtageren fra Nubi, og på den måten bringe arverekken videre. Ojas Jazz er en vakker feminin viltfarget hunnkatt. Det er mulig at hun med tid og stunder vil kunne stille med grønne øyne, i tillegg med sin vakre viltfargede pels. Tydeligvis er det sannsynlighet for at hun også har arvet sin pappas korte pels. I tillegg blir Ojas Jazz alt mer kosete med tiden. Snart vil hun kunne være katten som maler bare man ser på henne. Så har hun også vokst opp med tante Ophelia, en katt som har bistått Nubi i oppdrettet, og som har den mest fantastiske psyke du kan ønske deg fra en katt.