«Uglene» følger med
«Uglene» følger med

De gamle er eldst. Nubis unger er nå løse, i den forstand at de nå raser rundt i huset, på herlig jakt etter hverandre og/eller lek med de store kattene. De eldste kattene, det vil si Nubi og Nefer foretrekker nok å visitere det hele litt fra oven.

De gamle er eldst

Men allikevel, ”uglene” følger nøye med. Det er som det skal være, – med skikkelig abyssiner uttrykk.  De gamle er eldst!

Oversikt

 

To livsglade kattunger
I tunnelen

Blue Horizon og Blue Rhapsody er to livsglade kattunger, og de lever deretter. Det virker som om de har kun to gir; full fart eller sove. Det går i økter. En økt er full fart for deretter å slokne hen. Det eneste som kan forstyrre rutinen er mat! Blue Horizon er spesielt opptatt av mat. En liten ”feinsmecker”, om du vil. Er det utsikt til noe å putte i seg kan han prate som en foss for å kunne få det til.

 

Blue Horizon i grålysningen

Blue Horizon var den av ungene som ble født først. Derav navnet, han ploppet ut i grålysningen, mens horisonten var i blått. Han er den av brødrene som mest finner på sprell, til mamma Nubis fortvilelse noen ganger. Så må hun hente han inn igjen for på den måten å lære ham at slik gjør man ikke.

 

Søster Harmony er leketante

Halvsøster Harmony , fungerer som leketante og er den som faktisk mest leker sammen med gutta. Noen ganger kommer også hun til

Harmony vesser klørne

kort, fordi ungene vil en ting, mens hun kanskje så for seg noe annet. Om hun ikke biter negler, så vesser hun i alle fall klør og instinkt, i håp om at det skal bidra.

 

Gutta er ikke skyggeredde

Men gutta er ikke skyggeredde. De bare stormer i vei. Noen ganger finner de kursen midt mellom beina hennes for så å ta dekning under et møbel der Harmony ikke kommer til. Da kan det være tid for en pause.

Blue Horizon tar en pause

Mamma Nubi er sjelden langt unna, hun kaller, men har egentlig ikke lenger så mye å tilby i matveien. Det blir mest litt kos og stell, før de alle nærmest faller i transe og tar en liten blund igjen. Og så går nå dagene.