De blå brødrene har blitt 9 uker gamle. Det begynner for alvor å bli fart på dem. Nå er de høyt og lavt, – alt er spennende og det meste må

Blue Rhapsody 9 uker

undersøkes. De har blitt mer selvstendige og handler stadig vekk mer på egen hånd. Men i blant er de sammen for å slåss, bites, brytes, spise eller sove. Livet mot voksen

Blue Horizon 9 uker

katt er i rute, og mamma Nubi har stadig mindre å si. Allikevel kan det være godt å patte litt på henne, når man føler for det.

Ungene prater

Ungene prater, eller nærmest jamrer dersom de tror at det kan være mat i vente. Da er det bare å rigge seg til for servering! Det er ved matskåla at kattene møtes. Nefer elsker kattungemat og er fast inventar sammen med gutta når serveringa skjer. Nubi er galant og lar ungene (og Nefer) spise først, men deretter kommer hun for å inspisere. Harmony er heller ikke langt unna og hun tar gjerne en liten restefest, dersom det er noe igjen.

Kollektiv oppdragelse

Både Nefer og Harmony er med på å følge opp ungene. De er både kjærlige og oppdragende ved behov. Mamma Nubi kommer stadig vekk med leker og forslag til sysselsetting for de små, noen ganger fåfengt, men andre ganger til stor inspirasjon. For tiden er det nok mere spennede å prøve å åpne julegaver, i alle fall de herlige båndene som krøller seg rundt. Snart skal også juletreet på plass, da skal det nok bli livat. Her er det nok bare å spare pynten fra bestemor og håpe at barnålene i alle fall skal få henge på til jula er over.