Oliver24mai2018

 

S*Master-Piece, en fremtidig drøm!

Så var det de fuglene igjen
Så var det de fuglene igjen, da.

Master Piece er en import fra Sverige. En herlig gutte-pus som fant veien til vårt lille oppdrett. Her i hjemmet vil vi kalle han for Oliver! Oliver synes å kunne være en skikkelig vel sosialisert katt. Tålmodig, kjærlig, kontaktsøkende og vakker hannkatt. Oliver er en svigermors drøm! Noe også våre fruentimmere værer. Med sine stolte aner og sin herlige fremtoning, fremstår han faktisk som en fremtidig drøm.

Oliver ble prioritert!

P1020376
Lyden av fjær.

Oliver ble faktisk prioritert av flyets captain, ved avreise fra Arlanda. Det vil si at Oliver ble hentet ut fra lasterummet og deretter plassert hos sin fremtidige matmor, inne i cabinen. Flyets kaptein var tydeligvis også en katteeier, eller også en tydelig dyreelsker. Matmor var lykkelig!

Oliver påvirker mange!

Oliver fant seg vel til rette-kopi
Oliver fant seg vel til rette.

Den videre utviklig har også vist, at Oliver tydeligvis har påvirkning på mange. Denne hannkatt som i utgangspunktet stiller som «Master Piece» forsvarer virkelig sitt domene. Oliver er en herlig katt! Med sitt lugne , men akive kontaktsøkende lynne, vil han troligvis kunne vinne mange relasjoner. Det har han for såvidt allerede bevist gjennom kattevisninger og utstillinger. Med sin sjarm og sitt elskelige vesen påvirker han sin omgivelse i en grad han trolig ikke vet om selv. Å skulle leve med en slik hannkatt er jo bare bonus.