Carpe Diem! – Eller nyt våren! Det handler om å gripe dagen, være der du er akkurat nå. Det er en verdifull egenskap, nyt nuet, – ikke vær flere sider foran i din syvende sans. Kattene klarer det!

Gustav vokter.

Noe å lære? Ja, kanskje? Lørdagen 23 april var i alle fall nesten en sommerdag i vår hagekrok i Moss. Hagedøren ble åpnet, og kattene smatt ut, i – bånd , selvsagt.

 

Det var varmt.

Det var varmt, solen strålte, det var nordavind og dermed lunt i vår hagekrok. Kattene elsket det. Det ble også generalprøven for Gustav. Allikevel, han tolererte selen i bytte med litt friluft. Nubi og Nefer kunne nesten ikke komme fort nok ut. Nubi for å sjekke terrenget og Nefer for å ete gress. Bombe!

Gustav ville ut!

Gustav tok det hele med litt ro, i likhet med sin makker Harmony; som faktisk trives best inne. Til slutt ville allikevel Gustav ut. Det ble litt gnaging på diverse kvister, litt troning på en tømmerstokk og diverse inspeksjoner i døråpningen. Her vokter jeg!

 

 

 

Haremsvokter?

Nefer er vel nærmest på vei til å ble vegetarianer og gresseter. Nubi synes nok det er på sin plass at hun sjekker ut at alt er OK! Harmony liker seg aller best inne. Joda, – dersom Gustav tenker å vokte haremet kommer han nok til å få litt av en oppgave. Nå må det jo sies at Gustav får behørig støtte og hjelp av katteslaven, slik at de mest bustete bakgårdsfrierne holder avstand, i likhet med diverse rådyr.

 

Gårsdagen var deilig.

I dag er det god grunn til å tenke at gårsdagen i grunnen var ganske deilig. I dag våknet vi til regn og snøslaps! Trangen til utferd ble ganske så forminsket, og kattene kunne triumfere på innsiden av glasset. Dette i nærmest hovmod over ”frierne uti garden” som slet seg frem tross været. Jeg mener det er jo vår?