Ojas Blue Rhapsody, 4 uker gammel.
Ojas Blue Rhapsody, 4 uker gammel.

Blue Horizon og Blue Rhapsody – 4 uker. Så langt har livet til våre to blå sjarmører bestått i å patte melk og å sove. Nå begynner det faktisk å bli fart. De to blå nøstene vagger omkring i en noe ustø gange, vekselvis med heftige sprang og plutselige rykk.

Ojas Blue Horizon - 4 uker
Ojas Blue Horizon – 4 uker

Halene strutter til værs og de er ikke redde for noe, eller noen. De kan faktisk både knurre og male, alt etter behov.

 

Tantene Nefer og Harmony kommer regelmessig innom, nærmest for å undersøke hva som foregår, men også for å sjekke at det foregår riktig. De har allerede begynt å delta så smått i oppdragelsen av de små og hjelper til med litt vask her og der. Mamma Nubi virker å være bekvem med kollektivtanken og kan til og med forlate de små i tantenes varetekt, for en kortere tid.

Ojas Blue Horizon, 4 uker.
Ojas Blue Horizon, 4 uker.

 

Ojas Blue Rhapsody
Ojas Blue Rhapsody

Snart skal de håpefulle over på fastere føde, og det kan sikkert snart behøves. Nubi har fått sin datter Harmony delvis tilbake på pattestadiet, men tillater henne å gjøre det. Harmony blir som en liten unge igjen der hun kryper under mammas buk og patter så det smatter. Det er nok litt merkelig for Harmony at mamma er opptatt med de små blå brødrene.

 

ojas-blue-rhapsodyFor fortsatt er det slik at vi mener dette er to brødre. Nå er jo kua det eneste vi kan komme til å tenke på som kan komme til å skifte kjønn, – men,  det er som regel etter livets slutt! Vi håper at vi har fremtiden med oss når vi sier at våre to blå kattunger er av hannkjønn. Derfor snakker vi fortsatt om Blue Brothers.

 

Det viktige er allikevel at ungene er friske og sterke, godt sosialisert, og med et herlig gemytt.