Blue Horizon og Blue Rhapsody har blitt 18 dager gamle. Fortsatt holder de litt lav profil, men ørene er i ferd med å brettes ut og det blir stadig litt mer fart på de små. Det har blitt ganske klart at det det er to blå abyssinere. Vedrørende kjønn er det fortsatt ikke sikkert registrert! Allikevel holder vi fortsatt fast på at det kan være to brødre?

 

Kattemamma Nubi viser seg å være en stabil og dyktig mamma for sine små. Samtidig tar hun seg pauser fra ungestellet og nyter friheten utenfor sammen med Nefer og Harmony. De to sistnevnte har allerede vært inne og snust rundt på kattungerommet, noe som foregikk med forsiktighet og intensitet. Mamma Nubi var i alle fall veldig avslappet ved besøket.

Ojas Blue Horizon 18 dager
Ojas Blue Horizon 18 dager

 

Ojas Blue Rhapsody 18 dager
Ojas Blue Rhapsody 18 dager

Ungene er i alle fall opptatt av besøk og det er tydelig at de kjenner oss igjen, når vi kommer innom. Da går ørene i alle retninger og de små knappenålsøynene søker kontakt. Ved daglig kontakt og samkvem vil de kunne bli godt sosialisert med mennesker og den håndtering som følger med dette. Nå er det nok ikke lenge før de vil søke seg ut av kassa for å utforske den videre tilværelse.