Akkurat nå, har vi en blå abyssiner gutt som søker nytt hjem. Det er ikke slik at vi liker å måtte selge ham. Til det er han en altfor skjønn og herlig kattunge. Ojas Victory søker simpelthen et nytt og kjærlig hjem. Denne katten er en svært så spesiell katt. Dersom du vil vite mer, må du ta gjerne ta kontakt.  Kontaktadresse er på vår hjemmeside. Han vil kunne bli en herlig katt i ditt hjem!

 

En vakker og kjærlig hannkatt.

P1040352
Ojas Victory, en herlig katt.

Ojas Victory er en vakker og kjærlig hannkatt. Eksteriøret er blå, og så langt har han tendenser til å kunne utvikle en deilig champagnefarget underpels. Utviklingen er i så måte litt usikker, all den stund at dette kan utvikles frem mot to til tre års alder. Det som i midlertid er ganske så sikkert er at det er en kjærlig hannkatt, som er blå. Likeså sikkert er at han har stambokført slekt, med andre ord, det er en rasekatt.

 

 

 

 

En livskraftig ung gutt.

P1040350

Victory er en livsvillig og livskraftig ung gutt, som så langt kravler rundt og gjør seg kjent med omgivelsene. Mamma Nubi frakter ham fortsatt litt hit og dit etter nakkeskinnet, hvilket vi håper snart tar slutt, fordi Victory har blitt en lubben krabat som virkelig ser ut til å kunne bli en stor hannkatt. Enn så lenge har han faktisk tatt livet med ro. Han har vært en skikkelig mammadalt. Dette har selvfølgelig gitt fordeler, men kanskje også noen ulemper. Fordelene har vært fri tilgang til melkesentralen. Ulempene har kanskje vært det samme.

 

Denne gutten har fått alt.

P1040346
Denne gutten har fått alt.

NO*Ojas Victory er for oss, selve symbolet på overlevelse. Derav navnet. Hans mamma har også vist en utrolig evne og vilje til å ivareta sine forpliktelser og oppgaver. Mamma Nubi har vist denne ungen den samme omsorgen og ivaretakelsen som hun tidligere har vist sitt sekser-kull! Det er bare det at denne gutten har fått alt, fordi det ikke har vært konkurrenter. Samtidig så ser vi, at det han kanskje kunne mangle, er konkurranse.

Se også: Victory lever, og Nubi har melk!