Nubis tredje kull
Baby-livet går sin gang!

Mamma Nubi sørger for sine fire herlige unger. Dette går helt på rutine, – tydeligvis. Nubi fremstår atter en gang som en fantastisk mamma for sine små. I blant tar hun seg turer ut fra kattunge-rommet, men det er først når de håpefulle er mette, forsynte og søvnige og ivaretatte.

Det kan jo være godt for en travelt opptatt mamma å se at det også finnes et liv på utsiden. Ellers ville nok dør-stokk-mila blitt ille blokkerende. At Nubi kommer ut vekker også Oliver! Nubi burde være ganske så fornøyd med at hun fortsatt har draget på gutta!

 

De håpefulle!

P1020571De håpefulle, – det vil si; Leon, Mimi, Charlie og Sirocco virker å være temmelig trygge unger. Fødselsvekten var jo bare enorm. I tillegg ser de ut til å legge godt på seg, noe som tydeligvis skyldes gode leveranser fra den lokale ”melkesentralen”. Øynene har begynt å åpne seg og aktiviteten bare øker på. Det er fire viltfargede kattunger som snart skal fylle hjemmet med taktfast galopp i gjennom husets alle rom. Enn så lenge må de holde seg nær sin mamma og sine søsken for mat og nærhet.

 

Ungenes kjønn

P1020574Ungenes kjønn ser så langt, ut til å kunne være to gutter og en jente, mens den siste er vi litt usikre på. I det hele tatt kan man si at endelig bestemmelse av kjønn ligger litt i fremtiden, selv om noen er sikrere enn andre. De fremtidige omsorgspersoner har så langt, vært delaktige på navnefesten. Vi får bare håper at det stemmer.

 

Katte mamma ivaretar sine små.

P1020575Katte mamma er sine barns beste advokat. Det viser seg i hennes enorme vilje og engasjement i det å ivareta sine unger. Mamma Nubi fremstår jo også som en herlig kattemamma. Det er ungenes ve og vel, som kommer først. Dette er også noe som gjenspeiler seg på de små. Vektøkningen er bra, utviklingen går den rette veien og de små virker rimelig trygge. Faktisk gjør de allerede gode forsøk på å male.