Alina er katten som finner seg til rette. Hun er ikke vanskelig å sysselsette. Snarere så gjør hun dette selv. I stadig aktivitet med ulike prosjekter. Enten det gjelder å fange noen leker eller å tømme matskåla. Alina er katten med en utrolig apetitt på livet!

Alina og musa.

Alina er i stadig villrede om hva som er best for musa. Det er kanskje grunnen til at hun søker rundt og plasserer musa i forskjellige skåler. En dag er det vann skåla. En annen dag er det kaffekoppen. En tredje dag kan det være vinglasset. Alina elsker tydeligvis å kunne marinere sitt bytte. Man må kanskje være katteelsker i særklasse for å kunne sette pris på dette?

Vin med mus?

Kanskje kan dette være oppskriften til en ny type drink? Hva med en liten longdrink med en deilig mus drapert på kanten? Jeg mener, hvorfor skal det være appelsin? En straks fanget mus ville sikkert ikke legge en demper på stemningen. Hvem ville ikke fortrukket et glas vin med fersk mus på kanten? Alina er tydeligvis en nyskaper og kunstner på sitt område. Alina er kanskje en kommende bartender?  «Love me tender»!

Alina elsker å spise.

Når maten settes frem er Alina aldri langt unna. Hun er katten som elsker mat, og kan sette i seg utrolige mengder. Når de andre kattene er forsynt, går Alina rundt for å ivareta restene. Det kan jo være god miljø ånd i dette! Ingen ting bør gå til spille. Det gjør det heller ikke. Det er godt at mønsteret på matskålen sitter fast, ellers hun også slukt dette.

 

 

Alina ser ut til å kunne bli en stor katt.

Alinas matlyst henger nok sammen med sin voksende størrelse. Hun ser ut til å kunne bli en stor og vakker katt. Med sine vakre farger og sitt gode gemytt ligger hun klart an til å bli en svært så god deltaker på stamtreet. Et godt gemytt er jo også hva gode familie katter bør inneha. Enn så lenge er hun godt ivaretatt og sysselsatt, med alle sine krumspring og fantasifulle leker.Når hun ikke er i sving med sin mus er hun herlig opptatt av baller!  Alina er ei herlig hunnkatt!