Adelkattens vintershow 2019 gikk av stabelen i Letohallen på Dal. Lørdagen opprant med totalt væromslag fra full vinter og snøvær, til enorme regnmengder. Resultatet uteble ikke. Vakkert vinterføre med herlig pudderføre ble straks omdannet til rene skøytebanen når regnet traff bakken. Vi må ærlig innrømme at vi vurderte å ikke dra ut. Hovedveiene var fri for is, men regnet hadde samlet opp små innsjøer her og der. Med iherdig innsats kom vi oss allikevel levende fram.

 

En treg, men munter start.

P1030368
En stolt eier og matmor, med Oliver.

Starten på grunnbedømminga fikk en rett så treg start. I følge arrangøren skyltes fraværet av dommer protokollene; – været!!! Ja,ja, det ble i alle fall en rett så munter oppstart på vintershowet. Etter hvert dukket faktisk dommerpapirene opp og så kunne grunnbedømminga starte. Ventetiden ga jo også god anledning til vittigheter, slik som da det kom fram at Oliver hadde ett-årsdag på søndag, og Torill foreslo at han da måtte få en mus. Ja, det var nok en god oppmerksomhet til en fertil hannkatt!

 

S*Cat Claw’s stilte med søskenpar.

Oppdrettet Cat Claw’s fra Stockholm stilte faktisk denne gangen med et søskenpar. Oliver (aka S*Cat Claw’s Master-Piece) og hans kullsøster Master-Class var begge til bedømming, og oppdretter Susanna Wallebo fulgte nøye med. Det ble nok spinnesiden som denne gangen tok ledelsen vedrørende BIV (Best In Variasjon) , men det må kunne sies at Oliver

P1030358
Oliver i bedømmelse, versus hans søster

fulgte tett på. Søndagen brakte også en nominering til Panel for Oliver. Det ble allikevel et trevligt gjensyn med matmor og oppdretter Susanna, for Oliver. Likeså var det svært så hyggelig å treffe Susanna igjen, også for vårt oppdrett.

 

Utstillingsresultater.

P1030338
Oliver på dommerbordet lørdag.

Oliver (aka S*Cat Claw’s Master-Piece) fikk sine Certifikater begge dager. Lørdagen ble han fremstilt for dommerAlfred Soojarit Wittich., med dommer elev. Da ble resultatet EX 1 CAC. Da ble tilbakemeldingen: ”So nice presented! So lovely boy.”

 

Søndagen var det ny dommer, nemlig Marcin Biernaczyk, som ga resultatet EX1 CAC og NOM. Da var tilbakemeldingen: ”Super boy.”

 

Oliver fikk sin mus.

P1030364
Oliver i panel.

Nominasjonen til Panel ga allikevel ingen videre resultater. Alt i alt må vi allikevel kunne si oss godt fornøyd med helgens uttelling. Oliver har vært på sin første utstilling i åpen klasse og er sannsynligvis godt på vei til en tittel. Søndagen feiret han sin ett års dag, og – ja, riktignok, Oliver fikk sin mus.

 

En stor takk til gode aby venner fra inn- og utland for en herlig utstillingshelg og godt samvær. Det er en stor berikelse å kunne delta på en utstilling med slike gode venner.