Angelina av Skirixsal!

Vårt seneste tilskudd: NO* av Skirixsal Angelina, fra Larvik, Vestfold. Hun er en herlig sorrel aby, eller det vi ellers omtaler som rød. Med sitt vakre og myke ytre fremstår hun som en god kandidat til den  perfekte katt. Enn så langt bare tripper hun rundt i hjemmet og tar ikke så mye oppmerksomhet på de øvrige katters liv og leverne.

Angelina har funnet roen.

Angelina vil nok kunne få nye navn her i oppdrettet. Allikevel fremstår hun som en trygg og god, kjærlig katt, ganske sikkert fordi hun har fått en slik trygg, god og omsorgsfull oppvekst, med en herlig mamma og en kjærlig oppdretter. Angelina hadde ingen problemer i møte med oppdrettets øvrige katter.  Hun har ganske enkelt bare funnet sin plass og falt til ro med den. 

Skirixsal og Larvik.

Skirixsal bringer jo tankene over på Norges gamle historie og befolkningen i Vestfold og Larvik. Abyssiner katter bærer også med seg en eldgammel historie fra Nord-Afrika , ørkenen og Egypt. Derfra ble de importert til England, for så å bli oppdrettet og videre formidlet til Europa. Kanskje kom noen tidlige eksemplarer med vikingene?