Katteutstillingen i Kristiansand 27 og 28 august 2016 er over for denne gang. Det har vært to trivelige dager i Odderøyhallen, der vi både fikk møte både gamle kjente og stifte bekjentskap med nye mennesker og katter. Vi får takke Sørak for en godt avviklet utstillingshelg. Det er alltid trivelig å kunne delta der.

Harmony på Sørak 2016
Harmony på Sørak august 2016

Resultatmessig ble det det ikke den helt store uttelling for vår Harmony, denne gangen. Konkurransen fra de danske killinger ble for tøff. Allikevel var det god

Konkurransen fra de danske killinger ble for tøff.
Konkurransen fra de danske killinger ble for tøff.

trening for vår lille viltfargede frøken, som med denne helgen forlater tiden som kattunge og vil videre kunne stille som ungkatt.

 

Dommerne kunne i sine grunnbedømminger fortelle at Harmony er en elegant liten hunnkatt med exellent hode med store velplasserte ører, med en exellent hale samt en super kontrast i pelsen med god farge og exellent texture og ticking. En katt i god kondisjon og en ”lovely little girl”. Det var bare det at andre var enda bedre! Resultatene ble derfor EX 4 på lørdag og EX 3 på søndag. Det var allikevel hyggelig å kunne se så mange viltfargede abyssinere stille. Det lover godt for den videre utvikling.